Skip links

Over ons

Trots

Wij zijn Altherm.

Bij Altherm Vloerverwarming B.V. zijn we al drie generaties lang toegewijde experts in vloerverwarming. We combineren onze ervaring met innovatie om onze klanten te voorzien van hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de meest veeleisende behoeften. Dit doen we voor onze installatiepartners in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten, woningbouw en utiliteitspanden.

Onze dienstverlening omvat het volledige spectrum van vloerverwarming. Van het vaststellen van de klantbehoefte tot het ontwerpen, engineeren en realiseren van het project door middel van vakkundige montage en naregeling. Als specialist zijn we ervaren in alle vormen van montage, waaronder het binden op netten, tackeren op tackerplaat, frezen in bestaande vloeren en droogbouwsystemen. Dit doen we met leveranciers die, net als ons, een focus hebben op efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Wij begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft en daarom streven we ernaar om nauw samen te werken en open communicatie te handhaven gedurende het hele proces. We zijn trots op onze creativiteit en vakkundigheid, waardoor we in staat zijn om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en prestatie.

Onze missie is niet alleen om uitstekende producten en installaties te leveren, maar ook om een langdurige relatie op te bouwen met onze klanten gebaseerd op vertrouwen, eerlijkheid en wederzijds succes. We zijn gedreven door de wens om te blijven innoveren en voorop te lopen in onze branche, terwijl we tegelijkertijd onze kernwaarden van integriteit en klantgerichtheid handhaven.

We engineer warmth.

Referenties

Wij dwingen onszelf om elke dag te kijken naar wat beter kan voor onze klanten. Want zij zijn onze sleutel tot onze toekomst.

Swipe voor meer

Toonaangevende en hoogwaardige producten

Internationale leveranciers

Exclusieve dealer van Zewotherm GmbH

Altherm Vloerverwarming is tevens exclusief dealer van Zewotherm vloerverwarming, deze fabrikant is in Duitsland de snelstgroeiende en een van de meest toonaangevende producenten van hoogwaardige vloerverwarming systemen. Alle systemen en producten van Zewotherm GmbH zijn via ons uit voorraad leverbaar.

Bekijk onze producten en diensten

Altherm vloerverwarming BV levert u toekomstgerichte energie afgiftesystemen voor de nieuwbouw en renovatie. Het productportfolio omvat alle disciplines vloerverwarming en koeling. Wij leveren uit voorraad: draadstaalmatsystemen, tackerplaatsystemen, noppenplaatsystemen en meerdere totaaloplossingen voor renovatie.

Transparantie, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Kwaliteit en duurzaamheid staan bovenaan

Kwaliteit en certificeringen

Veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit staan bij Altherm op één. Onze producten, services, personeel en processen voldoen aan alle wet- en regelgeving met betrekking tot veiligheid, gezondheid, efficiëntie en duurzaamheid. Zoals je van ons mag verwachten staan wij garant voor de kwaliteit van onze producten en diensten.

Duurzaamheidsbeleid

Duurzaamheid en circulariteit zijn één van de belangrijkste speerpunten van Altherm vloerverwarming. Duurzaam ondernemen is steeds meer een onderdeel van de bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers en de energietransitie betekent een grote opgave voor de installatiebranche.

Wij vertrouwen op succes op lange termijn en investeren voortdurend in groei, onderzoek en ontwikkeling.

This website uses cookies to improve your web experience.