Skip links

Boschdijk Veste

Duurzame transformatie

Boschdijk Veste is een klassiek jaren '80 kantoorgebouw in Eindhoven dat ontworpen door KOW wordt omgevormd tot 240 duurzame studentenstudio's. Hierbij wordt de bestaande structuur van het gebouw en de prefab gevels optimaal hergebruikt. Bovendien zal het gebouw worden uitgebreid.

Klant:

KOW

Locatie:

Eindhoven

Studentenhaven: De charme van Boschdijk Veste

De Boschdijk Veste is aantrekkelijk voor studentenhuisvesting vanwege de nabijheid van het centraal station, het stadscentrum, de TUe, Fontis, Suma, de Rooie Pannen en Strijp-S. De ontwikkeling creëert ontmoetingsplekken tussen bewoners door gemeenschappelijke binnen- en buitenruimten. De nieuwbouw op de hoek sluit aan op de straatwand van de Boschdijk, waardoor het woonmilieu erachter aanzienlijk verbetert op het gebied van geluid en luchtkwaliteit. Ook wordt de interactie met buurtgenoten bevorderd door de aanleg van een openbaar toegankelijk pocketpark. Er wordt gestreefd naar maximale vergroening van de buitenruimte. De vergroening van het terrein zal leiden tot een totale transformatie van het gebied, van een sombere, verstedelijkte omgeving naar een levendige groene omgeving.

Onze gebruikte producten

RVS verdelers
Norrit afwerkplaten
Fermacell platen
Draadstaalmatten

Door de juiste keuze en installatie van producten kunnen ruimtes worden verwarmd met een gelijkmatige warmteafgifte, wat resulteert in een aangename en comfortabele leefomgeving. Daarnaast spelen duurzaamheid en kwaliteit een steeds grotere rol, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan producten die niet alleen efficiënt zijn in gebruik, maar ook bijdragen aan een verminderde ecologische voetafdruk.

Expertise in diverse montagemethoden

Wij van Altherm Vloerverwarming B.V. hebben hier ook ons steentje aan bij mogen dragen. Hier zijn verschillende manieren van montage toegepast. We hebben hier gemonteerd dmv natbouw. Vlechten op draadstalmatten. Deels droogbouwsysteem en een deel frezen. Het frezen is een combi geweest van vlechten en frezen. Hele uitdaging om dit als een geheel er goed en vloeiend te laten verlopen.

This website uses cookies to improve your web experience.