Skip links

Park 070

95% hergebruik.

Park 070 in Voorburg: 95% hergebruik. En wij hebben geholpen.
Op de plaats van het oude CBS-gebouw verrijzen 229 duurzame woningen en 2 groene binnentuinen, direct aan Park ’t Loo.

Klant:

Locatie:

Voorburg

Voorburg

Nieuwbouw met
rijke historie

Stedelijk groen, samen met anderen, autovrije binnentuinen en opvallend modern. Dat is wonen in het bijzondere nieuwbouwplan Park070 in Voorburg. Met aan de ene kant het groen van Park ’t Loo en aan de andere kant de binnenstad van Den Haag woon je op de grens van twee werelden. In jouw eigen ideale eengezinswoning of jullie droomappartement. Maar samen met al je buren woon je ook in een bijzonder en onderscheidend wooncomplex.

Onze gebruikte producten

RVS verdelers
Leidingen 17x2
Isolatiematten a 10mm
Draadstaalmatten hoh 150/100

Door de juiste keuze en installatie van producten kunnen ruimtes worden verwarmd met een gelijkmatige warmteafgifte, wat resulteert in een aangename en comfortabele leefomgeving. Daarnaast spelen duurzaamheid en kwaliteit een steeds grotere rol, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan producten die niet alleen efficiënt zijn in gebruik, maar ook bijdragen aan een verminderde ecologische voetafdruk.

Samenwerking tussen Totaltherm en Remeha

Wij van Totaltherm hebben daar in opdracht van Remeha daar de vloerverwarming gemonteerd. Voorafgaand aan het project hebben we aan Remeha de verdelers geleverd die door vakkundige mensen vooraf gemonteerd werden op een skid. De skid wil zeggen een plateau waar de hele combinatie van warmtepomp en verdeler in een komen. Deze kunnen in zijn geheel op een gewenste locatie in de woning geplaatst worden en is zo compact mogelijk gemaakt.

Nauwkeurige leidinginstallatie

Bij de stads- en parkwoningen zijn in de eerste fase alle leidingen geplaatst die van de ene verdieping naar de boven of onderliggende verdieping doorgevoerd moest worden. Dit moest gedaan worden omdat de leidingen in een koof werden weggewerkt alvorens de montage kon beginnen. Dit kwam zeer nauwkeurig. Als de koof eenmaal gesloten was, was doorvoeren bijna niet meer mogelijk.

Efficiënte integratie in het leidingsysteem

Bij de 2de fase werden de groepen gemonteerd en gekoppeld aan de leidingen die eerder aan aangelegd waren. De groepen die gemonteerd zijn, zijn voor grotendeels gemonteerd op een isolatieplaat a 20mm. Enkele woonlagen zijn gemonteerd op draadstaalmatten. Na de montage werden deze weggewerkt door een anhydriet vloer ofwel gietvloer.

Grondige systeemspoeling

Aansluitend ging de 3de fase in en dat was het spoelen van het systeem. Wat houd dat in? Wij zijn alle woningen wederom langs gegaan om alle leidingen te spoelen met water. Dit gebeurde d.m.v. een spoelkar die met een hoge druk het water door het leidingwerk duwt en zo zoveel mogelijk lucht uit het systeem perst. Naast het systeem spoelen en op druk zetten hebben we ook de bronleidingen op druk gezet en ontlucht. Dit alles is gedaan in een tijdbestek van een jaar en een paar maanden.

This website uses cookies to improve your web experience.