Skip links

Kwaliteit en certificeringen

Onze kwaliteiten en keurmerken

Veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit staan bij Altherm op één. Onze producten, services, personeel en processen voldoen aan alle wet- en regelgeving met betrekking tot veiligheid, gezondheid, efficiëntie en duurzaamheid. Zoals je van ons mag verwachten staan wij garant voor de kwaliteit van onze producten en diensten.

Keurmerken en Certificeringen bevestigen deze werkwijze naar onze (potentiële) klanten en geven ons bovendien de mogelijkheid om kritisch te blijven kijken naar processen en deze te blijven verbeteren.

Heb je een vraag over één van onze keurmerken of certificaten? Neem contact met ons op.

Vloerverwarming
zonder gezeur

Het leveren van kwaliteit en veiligheid staat bij Altherm Vloerverwarming voorop. Daarom zijn alle medewerkers VCA gecertificeerd.

Met het behalen van het VCA certificaat zorgen wij ervoor dat onze medewerkers elke dag weer zo veilig en gezond mogelijk kunnen werken.

Wij leiden
Vakmensen op!

Als erkend leerbedrijf biedt Altherm Vloerverwarming nu de mogelijkheid aan jonge talenten om te leren en te groeien binnen de installatie-techniek.

Wij hebben een inspirerende omgeving gecreëerd waar studenten de kans krijgen om praktijkervaring op te doen en hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Alles voor de volgende generatie vloerverwarming specialisten.

Wil je binnen ons team opgeleid worden?
Neem dan contact via het algemene nummer.

This website uses cookies to improve your web experience.