Skip links

Van Mossel Automotive

Strategische planning, uniek maatwerk: duurzame warmteoplossingen

Altherm Vloerverwarming B.V. heeft de volledige vloerverwarmingsinstallatie verzorgd voor de Van Mossel Automotive Groep in Waalwijk. Dit project markeert een geslaagde samenwerking tussen beide partijen, waarbij comfort en duurzaamheid voorop staan.

Altherm Vloerverwarming heeft niet alleen het tekenwerk verzorgd, maar ook de materialen geleverd volgens planning. Daarnaast waren we verantwoordelijk voor de projectleiding en uitvoering. Vanwege de omvang van het project en de unieke vorm van het gebouw, hebben we maatwerk geleverd om aan alle eisen te voldoen. Dit project kende meerdere unieke aspecten, wat heeft geleid tot een prachtig eindresultaat waar zowel wij als onze opdrachtgever trots op zijn.

Klant:

Van Mossel Automotive Groep

Locatie:

Waalwijk

Onze gebruikte producten

Door de juiste keuze en installatie van producten kunnen ruimtes worden verwarmd met een gelijkmatige warmteafgifte, wat resulteert in een aangename en comfortabele leefomgeving. Daarnaast spelen duurzaamheid en kwaliteit een steeds grotere rol, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan producten die niet alleen efficiënt zijn in gebruik, maar ook bijdragen aan een verminderde ecologische voetafdruk.

Slim maatwerk voor diverse ruimtes

Het project omvat zowel het kantorendeel als de werkplaats van het complex. Op de begane grond van het kantorendeel is vloerverwarming geïnstalleerd, terwijl in de werkplaats specifieke gangen, waar auto's rijden, voorzien zijn van vloerverwarming om de veiligheid te waarborgen op gladde vloeroppervlakken. In totaal is er maar liefst 63 kilometer (635 groepen) aan vloerverwarmingsslangen op meer dan 2.000 netten gelegd.

Hoewel vloerverwarming doorgaans als hoofdverwarming wordt toegepast, fungeert het in dit project als bijverwarming. Dit sluit naadloos aan bij de duurzaamheidsambities van de Van Mossel Automotive Groep, die streeft naar milieubewust bouwen.

This website uses cookies to improve your web experience.