Skip links

Disclaimer

 

Auteursrecht

Het domein en alle subdomeinen van www.althermvloerverwarming.nl (hierna ook: “onze domeinen”) zijn eigendom van Altherm Vloerverwarming B.V. (hierna ook wel: “ons” of: “wij”). Alle auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten op onze (sub)domeinen komen toe aan Altherm Vloerverwarming B.V. Alle inhoud en informatie op onze (sub)domeinen zijn onderworpen aan het Nederlandse recht. Het logo alsmede de naam “Altherm Vloerverwarming” zijn geregistreerde handelsnamen die uitsluitend door ons mogen worden gebruikt. Het is eenieder verboden zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming die handelsnamen te gebruiken en/of te vermenigvuldigen.

 

Aansprakelijkheid 

Altherm Vloerverwarming B.V. heeft bij de het maken van www.althermvloerverwarming.nl en de online kennisbank de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Onze website is bedoeld als kennismaking met de organisatie van Altherm Vloerverwarming B.V. en de producten alsmede de diensten die wij aanbieden. Het kan echter voorkomen dat de gegeven informatie na verloop van tijd niet meer (geheel) correct is. Aan de informatie op onze website kunnen daarom geen rechten worden ontleend. Wij doen desondanks altijd ons uiterste best om de informatie op onze website up-to-date te houden. Altherm Vloerverwarming B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade als gevolg van activiteiten die op basis van die informatie worden ondernomen.  

 

Websites van derden

Op onze website zijn buttons geplaatst die verwijzen naar websites van derden, zoals bijvoorbeeld naar onze social media. Wij hebben geen invloed op het beheer van die websites van derden. Wij aanvaarden daarom geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade als gevolg van activiteiten die op die websites worden ondernomen. 
 

Contactgegevens

Altherm Vloerverwarming B.V.
Portugalstraat 3-A
5171 PG, Kaatsheuvel
KvK-nummer: 64478580
 
 
 
 
This website uses cookies to improve your web experience.